Fondata in anul 1993, SC CURELARU & CO ALINA SRL a pornit de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de produse. Am deputat pe piata locala cu 9 magazine de desfacere distribuind produse diverse. Din anul 2012 am constatat că există interes la nivel national din partea clientilor pe mai multe piete de profil, fapt pentru care firma noastră e în continuă dezvoltare. Cu o experienţă de aproximativ 24 de ani în diverse domenii, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate.

Datorita colaborarilor de succes avute atat cu producatorii cat si cu clientii nostrii putem oferta o gama variata de produse si servicii la preturi competitive dupa cum urmeaza: 

Produse principale: Echipamente de lucru si consumabile medicale.

Societatea noastra a dezvoltat continuu activitatea de comercializare a echipamentului de lucru pentru medici si asistenti medicali ce isi desfasoara activitatea in spitale, clinici medicale, cabinete de stomatologie si veterinare. Materialele folosite sunt din bumbac 100% si tercot de inalta calitate, usor de intretinut iar modelele sunt croite in linii moderne si confortabile, fiind executate intr-o gama larga de culori: alb, verde, galben, rosu, orange, violet, sau ce culoare doreste clientul.

Beneficiind de sprijinul partenerilor nostrii putem onora cu usurinta comenzi ce cuprind serii mici de modele, personalizate dupa dorinta clientilor nostri: camasi, tricouri, sorturi, hanorace, etc.

In parteneriat cu ateliere de croitorie si marochinarie, firma noastra comercializeaza diverse modele de genti medicale profesionale: de urgenta, pentru medicii de familie sau pentru laboratoare dar si genti de voiaj, rucsacei si sacose pentru shopping.

Societatea noastra poate personaliza produsele prin transfer termic, ceea ce duce la micsorarea pretului pentru produsele personalizate prin acest procedeu.